Pravnik v podjetju - Pravni nasveti in rešitve vaših pravnih vprašanj

O podjetju

Verlag Dashöfer, založba, d.o.o. je strokovna založba ekonomske, pravne in tehnične literature. Osnovni cilj založbe je v naših priročnikih ponuditi praktične nasvete pri vodenju računovodstva, vodenju podjetja in obračunu plač in tako omogočiti enostavno orientacijo v spletu zakonov, ki se nanašajo na dejavnost vsakega podjetja.

Založba Verlag Dashöfer spada med večje v Evropi, saj se je v šestnajstih letih svojega delovanja, z več kot 5 milijoni zadovoljnih strank v državah Evrope, uvrstila med prvih deset v tej panogi.

V Sloveniji delujemo že več let. Izdajamo poslovno literaturo, ki poudarja praktični pristop. Da smo na pravi poti, potrjuje 13.870 zadovoljnih kupcev. Naše brezplačne elektronske časopise prejema 35.000 rednih naročnikov. Osnovni cilj založbe je ponuditi praktične nasvete za računovodstvo, obračun plač, sklepanje pogodb in vodenje zaposlenih.

Postanite tudi vi eden od naših zadovoljnih naročnikov.

Obiščete nas lahko na www.dashofer.si, kjer boste našli ponudbo priročnikov, vestnikov, seminarjev in eČasopisov s področja računovodstva, davkov, personalistike, prava, managementa in gradbeništva.

 

Verlag Dashöfer, založba, d.o.o.
Dunajska cesta 21,
1000 Ljubljana

Tel.: +386 1 - 43 45 590
Fax.: +386 1 - 43 45 594
info@dashofer.si
www.dashofer.si

map
Želim naročiti priročnik